Post by tasanlenessci on Feb 8, 2022 9:01:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid veavad kulda ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
Alguses lõbus, vajab rohkem tegemist. Pärast mesikambri ehitamist koevad punased sipelgad ja lehetäid vaid kord päevas, seega jääb üle vaid feromoonide võitlus ja putukate värbamine. Mäng meeldib mulle siiani, lihtsalt kaart on tühi ja väga vähe teha. Loodetavasti lisavad arendajad sellele rohkem sisu ja igapäevaseid ülesandeid. Rohkem teha, rohkem mänguaega.
Lõbus ja realistlik, olen proovinud, kuid leian vähe asju, mille üle nuriseda. Aeg-ajalt tuleb rakendust taaskäivitada, veaosade otsimine on tüütu, kuid mäng on lihtne ja lõbus. Ka matš on üsna aus, kui mängid targalt, on tavaliselt võimalus võita. Pood on aga suur probleem. See on liiga kallis, et hinnata. Võib-olla, kui nad vähendaksid märkimisväärselt ostetavate esemete maksumust, saaks selle päästa, kuid vähemalt reklaamidega, mille valite, millal neid vaadata.
Preemia saamiseks on vaja igapäevast otsingut ja seal on viga. Üks mu sipelgatest jõuab 1. ressurssi ja ei saa midagi koguda. Nad said nüüd ülesande 😁😁😁.
Mäng võiks olla palju parem, ainult siis, kui neid punaseid sipelgaid poleks. Ja mulle ei meeldi, kuidas punased sipelgad kõike võtavad!!! Ma ei saa isegi süüa ilma nende tüütute punaste sipelgateta. See võiks olla parem mäng. Kõigi probleemide tõttu, millega mängimise ajal kokku puutusin, soovitaksin mängu parandada.
Siiani hea mäng, soovin, et kaardil oleks rohkem, ainult üks viga, millega saate võidelda isegi mitte päevas, muudab selle mängu kiiresti igavaks. Mulle meeldib, et mul on ainult üks rivaalitsev sipelgakoloonia, kuid teised võivad soovida rohkem. Oleks tore lisada kaardile asju nii takistuste kui ka näiteks puuoksa kohta, millest teie koloonia ümber peab minema. Samuti soovin, et oleks võimalus panna oma sõdursipelgad kõndima oma töösipelgatega nagu tõelised sipelgakolooniad. Tahaks näha võimalust uuendada ka mängija ant.
Hämmastav mäng, kuid mul tekib tõrge iga kord, kui olen lehetäide jooksu lõpetanud, sipelgas jääb lehetäi üles panemise animatsiooni vahele ja jääb sinna kinni, kuni lükkan ta meekastehoidlast välja
See mäng on nii segane. Mul on olnud mitmeid kordi, kus see on valmis ja versiooniuuendus lihtsalt pole seda lõpetanud. Ja pärast ülesannet kukkus see lihtsalt kokku, kui pidin mängijate lahingut tegema. Kui see laadis mitu versiooniuuendust, puudusid sipelgad ja täidetud ülesanded. Miks peaks mitme mängijaga klanni põhimäng parem olema? Kas see on ikka üksikmängija? Sest kui mitte, siis on see muutunud vähem väärt.
Mäng oli suurepärane, kui ma seda mängima hakkasin, läks sujuvalt ja mul läks hästi. Mul oli umbes 25 sõdurit, alistasin punased ja sinised sipelgad. Aga kui ma mängust ÜLDSE väljun, lähtestatakse mind peaaegu täielikult. Seda on juhtunud kolm korda ja ma ei taha enam uuesti proovida. See on tõsine probleem ja vajab parandamist.
Pocket Ants: Simulador Hormiguero Estrategia zjtv
Armastan seda mängu siiani. Sooviks, et sipelgate maksimumlimiiti suurendataks. Ma ei ole eriline premium-valuutade fänn, et lühendada ehitamisaega, kuid ma oleksin nõus maksma mõne dollari "premium" versiooniuuenduse eest, kus saaksin lülituda mõnele muule sipelgaliigile või omada suuremat mänguala. Seni aga suurepärane, olge värskendused tulemas.
Väga hea! Mulle meeldib, kuidas nad tegelikult ettepanekuid vastu võtavad, erinevalt teistest ettevõtetest! Ja hüpikreklaame pole.
Hea mäng, kuid seal peaks rohkem esemeid sündima jah, see on kõik
See on suurepärane mäng. Mõnus ja sõltuvust tekitav. Selle avamenüü nurka on kirjutatud beetaversioon, mis viitab sellele, et see on alles väljatöötamisel, nii et see on arusaadav, kui sellel on aeg-ajalt tehnilisi probleeme. Siiski, mul oli tonn. Alates sellest, et olen mitu korda kaotanud kõik oma sipelgad ja vahendid, kuni kõik feromoonid. Kaotasin isegi titaanmardika, mille just võitsin ja plaanisin jäädvustada, sest mäng jookseb kokku, hangub või saadab mu avakuvale. Minu kasutaja on Cynical88. Loodan, et saan komp
Vaatasin preemiate reklaame, kokku arvatavasti 4 või 5, kokku sain ainult 1 feromooni. Samuti oleks tore, kui sipelgad ressursse koguvad, midagi teha. Mängijalahingud on omamoodi ühepoolsed, ründajad saavad neljatasandilisse koosseisu kaasa võtta vaid 10 sõdurit. Ei tundu õiglane. Jätkan mängimist, kuni minu tase on täis, et näha, kas midagi muutub.
Väga lõbus, kuid ma ei saa siseneda termiitide baasi ja muudesse alustesse, mis on raske, kuid hea mäng
Pocket Ants: Colony Simulator 策略 bkfs
See on lõbus ja kõik....Ma ausalt soovin, et ma ei peaks pidevalt ringi käima ja toitu hankima. Kui ma saaksin selle asemel kaarti kasutada, oleks see suurepärane, sest tahaksin ainult sipelgaid jälgida ja nende toitu valida. Kahjuks ei saa nad sama üksuse mitut hankida... kokkuvõttes pole see sipelgamängu tüüpi, mida ma otsin, kuid ma arvan, et see töötab. 3 tärni.
Ma arvan, et peaks olema rohkem lahedaid asju, mida osta ja muud sipelgatega tegelemist, oleks lahe, kui saaks majadesse hiilida vms
Mulle meeldib see mäng praegu väga! Ma näen, et see on beetaversioonis, seega ootan huviga uusi täiendusi ja täiustusi (säästasin oma 5. tärni 😊). Ma tulen ikka ja jälle oma väikesesse sipelgakolooniasse tagasi! Ma näen, et paljud inimesed ütlevad, et see on igav ja üksluine, kuid paljud suurärimeeste stiilis mängud on sellised ja nende nautimiseks on vaja teatud tüüpi inimesi. Ma naudin jõudemänge, kuid on omamoodi tore jätta mäng Xboxi mängimise ajaks avatuks. Kokkuvõttes tore mäng! Töötage selle kallal siiski edasi!
Lõbus mäng, mulle meeldib, et mängu edenemiseks ja täiendamiseks pole vaja mikrotehinguid ning reklaame pole, välja arvatud juhul, kui otsustate neid esemete eest vaadata. Ma ei armasta teatud ülesannete lähtestamiseks 24-tunnist ootamist, eelistaksin seda kogu päeva jooksul iga paari tunni tagant. Nii saate sagedamini lehetäisid, putukaid ja punaseid sipelgaid rünnata. Ootan huviga tulevasi mänguvärskendusi, tundub väga paljulubav.
Ma tõesti naudin seda mängu, kuid mis seda hävitab, see ei salvesta korralikult, nii et kui lahkute ja tagasi tulete, peate asjad uuesti tegema, sest see ei päästnud teie edusamme. Samuti jookseb mäng palju kokku ja seetõttu peate oma tehtu uuesti tegema. Ta tegi seda üsna sageli, nii et ma lihtsalt loobusin. Loodetavasti parandavad nad selle varsti, sest sellel on potentsiaali.
Hea mäng kokkuvõttes, aga kui ma järgmisel päeval sipelgapesa peksin, kudes see mu pesa otsa:(
Vajab rohkem asju teha. See mäng muutub mõne aja pärast igavaks. Sündmused kaardil vaevu koevad. Kõik, mida saate teha, on koguda ressursse ja vaadata oma ekraani. PvP on võimatu enne, kui teil on vähemalt 2-4 olendit. Vajame ressursside kogumise ajal mingeid juhuslikke sündmusi kaardil või midagi muud, mida teha. Igatahes on sellel mängul suur potentsiaal ja ma ootan põnevusega, mis juhtub. Aitäh
Suurepärane algus, mulle kindlasti ei meeldi, et mu sipelgad ei kogu ressursse, kui ma parasjagu mängin või et mängijate paar on ülimalt tasakaalustamata. Kuid minu põhitõdes on see, et saan korraga oma tarusse värvata vaid 10 sipelgat ja mitte ühtegi orje. See muudab punaste sipelgate vallutamise väga kulukaks igapäevaseks tööks. Peale selle, kuidas te arvate, et 200 kalliskivi on väärt 100 toitu, see on selge ja häbematu raha äravõtmine, rääkimata kõige roppumast maanteeröövist.
See mäng on kõige jaoks üsna sõltuvust tekitav. Hiljuti tehti mängule uuendus ja transpordi kaitsmine läks kõvaks. Sipelgad liiguvad aeglaselt (isegi versiooniuuenduse korral) ega ründa vaenlasi, kes nende kõrval on, ei suuda lahingute ajal tabatud vigu kontrollida, neil pole piisavalt võimalusi 24 tunni jooksul tilgad kätte saada ja see mäng on SUUR RAHA RAAMATUS. MÄNG!!! Ka siis, kui seate oma kaitsemehhanismid ja seejärel sulgete mängu, lähtestatakse kõik. Kaitsemehhanismid ei jää sellele, mida olete seadnud. Pole mõtet proovida praegu mängida.
Väga lõbus mäng, ainus põhjus, miks ma sellele 5 tärni ei anna, on see, et mäng muutub natuke korduvaks, kuid üldiselt on see üsna korralik mäng
Hea mäng aga vajab tööd. Lahingu mehaanika on üsna tobe. Vaenlase putukad ründavad koheselt, samal ajal kui teie vägedel kulub sekund vaenlaste äratundmiseks. Viimased probleemid, millele ma juhin tähelepanu, on see, et mõned uuendused on naeruväärsed, ilma tegeliku kasuta. Näiteks munakambrisse mahub korraga kuni 12 muna, kuid nuppu on võimatu vajutada piisavalt kiiresti, et saada rohkem kui 7-9 muna. Peale selle on mäng väga lõbus.
Lõbus mäng, beeta vajab suurt tööd. PvP super ebaühtlane. Registreerusin oma 10-liikmelise armeega kellegagi võitlema. Läksin kellegi vastu, kellel oli umbes 20 töötajat, 5 haisuputkat, mis pihustavad insta-tapahapet ja 4 röövsärgi. Mul ei olnud võimalust, ma ei saanud kunagi isegi kuningannatoa uksest sisse. Nad tapsid mu läbi seinte. Kui see on tasakaalus, peaks see olema suurepärane mäng.
Võib olla beetafaasis, kuid seal on endiselt liiga palju vigu, automaatsed salvestamised ei tööta ja käsitsi salvestamise võimalust pole, nii et kui mäng jookseb kokku, jätkate lihtsalt juhuslikust salvestuspunktist, kalliskivid on liiga ülehinnatud, eriti hilisemas mängus. mängus pole ka reaalset võitlusstrateegiat, sest ainus viis üksuste juhtimiseks on lüüa oma kaitsetu sipelgaga eesotsas, mis sageli tapab teid, ja teil ei saa olla rohkem kui üks või kaks lahingut korraga ilma mängu külmutamine.
Tahtsin nii väga, et see mäng meeldiks. Mängisin SimAnti kunagi ammu ja see on esialgu sellele väga lähedal. Kuid seda saab mängida vaid paar päeva, enne kui jõuate peaaegu lõpuni. Mitmikmäng on nii lihtne ja inspireerimata. Tulikandja/lehetäie minimäng oli laisalt planeeritud. Kaardil pole peaaegu midagi uurida. Ja sellel teadmisel... on ainult üks kaart. Võrguühenduseta saagikoristust ei toimu ja teie sipelgad lõpetavad korje, kui ründate mitmikmängus. Tundub, et suurepärane idee on poole peal maha jäetud.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] アドベンチャー wnf
Idee mulle endiselt meeldib, kuid teostus vajab sammu edasi. Seal on reaalse maailma aja elemente, mis ei kandu mängu kõigis aspektides, ning kaardi tühjus ja nutika tehisintellekti puudumine muudavad mängu mängimise kiduraks; nagu ühe käega piljardit mängides. Kuid mäng on endiselt beetaversioonis, nii et kontrollige seda uuesti, kui see täielikult välja tuleb
Ausalt öeldes on see hea. Ma mõtlen väga head. Kuid iga kord, kui ma mängust väljun, olenemata sellest, kas see on sunnitud väljumine või käsitsi, kaotan mõned uuendused, mida praegu teen. Palun parandage see enne mängu lõppu! Redigeerimine: praeguse seisuga on see tänu parandusele palju parem. Alguses on see tegelikult omamoodi raske, aga mida edasi ja sipelgaid juurde tuleb, muudab kogunemine asja palju rohkem, mõnes mõttes ahvatlevamaks, kuigi need kogunevad, kui sa oled.
väga huvitav ja lahe. Meenutab mulle mängimist tulnukatena mängus Aliens vs preeditor. Selle lihtsa kerge pettumuse tõttu hindasin seda 5 asemel 4. Sipelgate populatsioon. See peab olema palju suurem. Tegelikult ma usun, et see, mis pakub mängijatele huvi. Võib-olla hõlmaks teiste kolooniate hõivamist ja ülevõtmist. See on sipelga loodus. Rohkemate kolooniate/ressursside jaoks annaks teie rakendusele põhjuse luua maailmakaart. Tõu variant? Sipelgate kohandamine, tegelikult kaevab teie kolooniat,
Pocket Ants: Colony Simulator உத்தி pctd
Mulle meeldib see mäng, kuid see käivitub alati uuesti. MULLE MEELDIB NII VÄGA JÄTKAKE TÖÖGA!
Fantastiline mäng, kuid vajab täiustamist. Suurim probleem on toidu kokkukorjamine või täpsemalt toiduainete töötlemise ruum. Miks ei võiks me lehtede hoiuruumis ladustatud lehti võtta toiduainete töötlemise allikana? See muudab asjad üldiselt aeglasemaks, kuna lehed on toiduallikaks ja neid on vaja ka muude uuenduste jaoks. Oleks mõttekas, et lehtede salvestusmaht oleks palju suurem kui miski muu, kuna need muudetakse seenteks ja neid kasutatakse ka muudeks avamisteks.
Niisiis, see on muudetud ülevaade. Külmumis-/krahhiprobleemid näivad olevat lahendatud. Ma annaksin nüüd viis tärni, kui see poleks nii pvp-keskne. Lisaks pole mul siiani kordagi putukaid kudenud alates esimesest ämblikust ja ma usun, et nad ütlesid, et üks kudeb päevas? Olen neid feromoonidega saanud ainult siis, kui pvp-s õnnestub. Lehetäide kasvandused ja punaste sipelgate pesad kudevad kord päevas, nagu peaks.